استارتاپ‌ها چگونه پا می‌گیرند| ثبت شرکت استارتاپ

به زبان ساده تر به شرکت های تازه تاسیس، شرکتهای استارتاپی می گویند.

شرکتهای استارتاپی در اشکال مختلفی بوجود می آیند، نیاز به سرمایه ی اولیه ی کمی دارند و خبر خوب اینکه،  برگشت سرمایه در این نوع شرکتها با سرعت بیشتری خواهد بود.

میزان بیشتر سرمایه در شرکت های استارتاپی از طریق موسسین انها تامین می گردد و یا در برخی موارد شرکت های سرمایه گذاری دیگر، با خرید سهام این نوع شرکت ها در ازای پول نقد انها را در راستای رشد و پیشرفت کسب و کارِ نوپایشان کمک می کنند. این شرکتهای نو پا با معیار تکنولوژی درجه ارزش و اهمیتشان سنجیده می شود. شرکتهایی با تکنولوژی پیشرفته مانند گوگل،  قطعا سود خوبی را برای سرمایه گذار خود به همراه خواهد داشت.

ویژگی های یک استارت آپ

  • زمان و سرعت: یک استارت آپ موفق، در کمترین زمان ممکن سریعترین مدل کسب و کار را انتخاب می کند.
  • عدم قاطعیت: یک نمونه ی استارتاپی هرگز نمی تواند تشخیص دهد که دقیقا کدام روش درست است و جواب می دهد یا کدام روش جوابگو نمی باشد.
  • تکرارپذیر بودن: بدین معناست که بتوانند محصول یا خدمات مورد نظرشان را به تولید انبوه برسانند.
  • مقیاس پذیر بودن: یعنی بتوانیم مدل کسب و کار خود را در آینده با افزایش نیروی انسانی، منابع مالی و … توسعه دهیم.
  • ایده های نوآورانه و خلاقانه : یک استارتاپ خلاقانه می بایست علاوه بر نوآوری در بازار در محصولات و خدمات خود نیز خلاقیت چشمگیر داشته باشد.

ثبت شرکت استارت آپ:

شرکت های استارت آپی را هم مانند دیگر شرکت ها می توانیم در انواع مسئولیت محدود و یا سهامی خاص در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسانیم. با ما باشید تا در ادامه به معرفی این شرکت ها بپردازیم.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت استارت آپ با مسئولیت محدود:

۱ اساسنامه شرکت
۲ شرکت نامه رسمی ( کپی )    ۲ برگ
۳ تقاضانامه ثبت شرکت ( کپی ) ۲ برگ
۴ صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیات مدیره  ۲ نسخه
۵ کپی شناسنامه تمامی شرکا و مدیران ( در صورتی که مدیر خارج از سهامداران انتخاب شود)
۶  در صورت نیاز اخذ و ارائه مجوز مربوطه

مدارک لازم جهت ثبت شرکت استارت آپ سهامی خاص:

۱  کپی اظهارنامه شرکت ۲ برگ
۲ اساسنامه شرکت  ۲ جلد
۳ صورتجلسه مجمع عمومی موسسین ۲ نسخه
۴ صورتجلسه هیات مدیره با امضای مدیران منتخب ۲ نسخه
۵ فتوکپی شناسنامه کلیه سهامداران و بازرسین
۶ ارائه گواهی پرداخت حداقل ۳۵ % سرمایه شرکت از بانکی که حساب شرکت در شرف تاسیس در آن جا افتتاح شده است.
۷ ارائه مجوز در صورت نیاز ( بنا به اعلام اداره ثبت شرکت ها )
۸ ارائه تقویم نامه کارشناس رسمی دادگستری ( اگر آورده شرکت غیر نقدی منقول و یا غیرمنقول باشد) .
۹ ارائه اصل سند مالکیت ( اگر اموال جزء سرمایه شرکت باشد ).

پس از اطلاعات در خصوص استارتاپ و کسب و کارهای نوپا و ویژگی های آنها، بهتر است کمی با مقوله ی ثبت برند در این خصوص آشنا شوید. ثبت برندِ استارتاپ بسیار ضروری می باشد، زیرا در صورت عدم ثبت برند ِخود سارقان کسب و کار می توانند به راحتی استارتاپ شمارا با مشکل و خطر مواجه نمایند. پیش نیاز ثبت برند در استارتاپ، اخذ جواز فعالیت می باشد، و جهت اخذ این جواز می بایست برای دریافت اینماد اقدام نمایید.
پروسه ی ذکر شده در بالا زمان بر و نیازمندِ اطلاعات کافی می باشد، که با واگذاری این امر به مشاوران متعهد و کارآمد در آسان ثبت می توانید با خیال راحت کسب و کار خود را ثبت و از هر لحاظ ایمنی آن را تامین نمایید.

اینماد چیست؟

بر طبق تعریف اینماد در وب سایت دولتی این سازمان، نشانه‌ای نمادین که تنها توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی صادر می گردد و به کسب و کارهای مجازی (کسب و کار اینترنتی و موبایل) مجاز با چشم انداز ساماندهی، صلاحیت و احراز هویت به آنها داده می شود. این نماد پس از بررسی درگاه‌ (وب‌سایت) و احراز هویت و صلاحیت مالک حقیقی یا حقوقی، برای مدت زمان یک سال صادر می‌گردد.

شامد چیست؟

شامد یا همان شناسنامه‌دار کردن الکترونیکی محتوای دیجیتال راهیست برای ساماندهی این نوع محتوا از نرم افزار گرفته تا کانال های تلگرامی و شبکه های اجتماعی.  استارتاپ  ها و اپلیکیشن ها با دریافت این کد می توانند از حقوق مادی و معنوی محتوای خود دفاع و به نوعی در نبود قانون کپی رایت در کشور، می تواند جایگزین خوبی باشد.

در ضمن، برای نشر بعضی از انواع اپلیکیشن‌ها در مارکت‌های گوناگون لازم به دریافت مجوز از وزارت ارشاد هستید. برای دریافت این مجوز بایستی به سایت مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌ های دیجیتال  مراجعه کنید و با ثبت اطلاعات خود و اپلیکیشن و همینطور ارسال مدارک لازم، در نوبت دریافت این مجوز قرار بگیرید. مزیت دیگرِ دریافت این مجوز، موضوع مالکیت فکری اپلیکیشن هست که میتونه برای شما مفید واقع بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *