ثبت شرکت در هند [شرایط، مدارک و هزینه لازم برای راه‌اندازی کسب‌وکار قانونی در هند]  

ثبت شرکت و موسسه‌ی تجاری در هندوستان Company Registration in India

کشور هند در آسیای جنوبی واقع شده و پایتخت آن شهر دهلی نو است. بمبئی، چنای، بنگلور و حیدرآباد از دیگر شهرهای مهم آن هستند. این کشور از بیست و هشت ایالت و هفت ناحیه هم‌پیوسته تشکیل شده است. طبق آخرین آمار، جمعیت آن حدود یک میلیارد و سیصد میلیون نفر است و دومین کشور پرجمعیت جهان محسوب می‌شود. واحد پول هند روپیه است و صادرات نقش بسیار مهمی در اقتصاد این کشور دارد. هندوستان همچنین چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است. کمپانی‌های تجاری بسیاری در این کشور فعال هستند و ثبت شرکت در هند برای خارجی‌ها نیز امکان‌پذیر است. هند به دلیل داشتن اقتصاد بزرگ و تولید ناخالص بالا به عنوان یک ابرقدرت بالقوه در جهان شناخته می‌شود. این کشور عضو سازمان ملل، همکاری‌های منطقه‌ای جنوب آسیا، گروه بریکس و سازمان همکاری شانگهای است.

 

company registration سامانه ثبت شرکت آسان ثبت سهامی خاص مسئولیت محدود ثبت موسسه تجاری

 

 

نقشه هند India Map in Asian

 

تجارت با هند از طریق تاسیس شرکت

هند کشوری چهار فصل است. این کشور اقلیم متنوعی از جنگل‌های استوایی تا بیابان‌های گرمسیری دارد. در جنوب، آب‌وهوا گرمسیری است و در شمال که به هیمالیا می‌رسد، معتدل و کوهستانی است. بادهای گرمسیری نیز بر این کشور می‌وزند. هندوستان همچنین ذخایر معدنی متعددی از جمله زغال‌سنگ، الماس، نفت، میکا، سنگ‌آهک و منگنز دارد. باید اشاره کرد که فعالیت‌های بخش کشاورزی هم بخش بزرگی از اقتصاد هند را تامین می‌کنند. بیشتر مناطق هند دارای آب‌وهوایی بسیار مناسب برای کشاورزی هستند و برنج، ذرت، چای و نیشکر از قدیمی‌ترین محصولات این منطقه‌اند. مرزهای مشترک خاکی و آبی با دیگر کشورها و روابط اقتصادی گسترده با سرتاسر جهان موجب شده است که ثبت شرکت در هند در زمینه‌های متنوع امکان‌پذیر باشد.

 

شرایط ثبت شرکت در هند Company Registration in India

 

سرمایه‌گذاری در هند با ثبت شرکت تجاری

هند اقتصادی بزرگ است و نیروی انسانی فراوانی دارد. به همین دلیل یکی از مقاصد مهاجرت و سفرهای تجاری در جهان است. بیشتر جمعیت این کشور هندو، بودایی و مسلمان هستند و درصد کمی زرتشتی و مسیحی نیز در این کشور زندگی می‌کنند. زبان رسمی این کشور هندی و انگلیسی است. باید اشاره کرد که بیشتر مناطق هندوستان در سال‌های اخیر با وخامت شدید آلودگی زیست‌محیطی روبه‌رو بوده‌اند. البته سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر انجام گرفته است تا این کشور جایگاه خود را به عنوان یکی از مهم‌ترین بازیگران عرصه تجارت بین‌المللی حفظ کند. قوانین ثبت شرکت در هند در تمام شهرهای بزرگ آن یکسان است. بنابراین، ثبت شرکت در دهلی نو تفاوت چندانی با تاسیس شرکت در گوا، بمبئی، حیدرآباد، احمدآباد، پنجاب و یا دیگر مناطق ندارد.

 

قوانین ثبت شرکت در هند

قانون تاسیس شرکت در هندوستان برای اتباع خارجی تفاوت زیادی قائل نیست. بنابراین تفاوت مقررات ثبت شرکت در هند بیشتر مربوط به نوع کمپانی‌ها است. پس از فراهم نمودن اسناد و مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در هند، میزان سرمایه اولیه و اعضای آن باید تعیین گردند. مرحله بعد، داشتن یک آدرس مشخص برای دفتر شرکت در این کشور است. سپس با اخذ تاییدیه‌های قانونی، کمپانی به ثبت خواهد رسید. ثبت شرکت در هند با هزینه‌ای نسبتاً مقرون به صرفه اما در یک پروسه زمانی طولانی انجام می‌پذیرد.

 

نوشته‌ی مرتبط: مالیات شرکت‌های خارج از ایران

 

دلایل ثبت شرکت در هند

کشور هند به دلیل داشتن رشد اقتصادی خوب و نیروی انسانی فراوان در سال‌های اخیر به یکی از مقاصد ثبتی از سراسر دنیا تبدیل شده است. افراد با ثبت شرکت در هند می‌توانند تحت شرایطی، تابعیت هندی را برای خود و خانواده‌شان بگیرند. با وجود این، برای تاسیس شرکت نیازی نیست حتماً تابعه این کشور شد. از آنجایی که شاخص‌های بین‌المللی مالی این کشور در سطح بالایی هستند، شرایط مطلوبی برای سرمایه‌گذاری از طریق ثبت شرکت در آن وجود دارد. در نتیجه، بسیاری از کارآفرینان و تاجران برای رشد کسب‌وکار خود دست به این اقدام می‌زنند.

 

مزایای تاسیس شرکت در هند

دولت هند طرح‌های حمایتی فراوانی را برای توسعه کسب‌وکارهای گوناگون در این کشور به اجرا درآورده است. هندوستان با رشد اقتصادی و صنعتی بسیار بالا و وجود مشاغل متنوع، رونق اقتصادی زیادی در همه زمینه‌ها دارد. زیرساخت‌های اقتصادی و نیروی کار این کشور برای سرمایه‌گذاری خارجی بسیار مطلوب است. مهم‌ترین مزایای تاسیس شرکت در هند این موارد هستند:

  • اقدامات جدی دولت برای مطلوب کردن شرایط سرمایه‌گذاری خارجی در این کشور.
  • امکان جذب نیروی کار بین‌المللی.
  • هزینه زندگی ارزان.
  • ارائه وام‌ها و تسهیلات بانکی و کمک‌های بلاعوض به صاحبان کمپانی‌های گوناگون و در برخی موارد تجارت معاف از مالیات.
  • عدم الزام به داشتن شریک هندی.
  • امکان تجارت آزاد پس از ثبت شرکت در هند به خصوص در چارچوب توافقنامه شانگهای.
  • امکان افتتاح حساب بانکی به دلار، یورو و روپیه.
  • موقعیت جغرافیایی بسیار مناسب برای تجارت و بازرگانی بین‌المللی.
  • تنوع امکانات مورد نیاز در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و…
  • امکان استفاده از معافیت‌های صادراتی هند.

 

انواع شرکت در هندوستان

در قانون هند، سه نوع شرکت تجاری اصلی برای خارجی‌ها تعریف شده است:

  1. بنگاه‌های با مسئولیت محدود: متقاضیان این نوع کمپانی‌ها کنترل بیشتری بر اهداف، عملکرد و سود و زیان مجموعه خود خواهند داشت و در مورد استخدام کارمندان نیز اختیار تام به آنها داده شده است. این مدل برای سرمایه‌گذاری طولانی‌مدت در هند ایدئال است.
  2. مشاغل مشترک یا تضامنی: متقاضی این نوع کمپانی باید با یک سرمایه‌گذار هندی شریک شود و طرف هندی حداقل پنجاه درصد سهام را در اختیار داشته باشد. مزیت آن، امکان استفاده از کانال‌های شکل‌گرفته شریک هندوستانی است.
  3. دفاتر نمایندگی: باز کردن دفتر نمایندگی در واقع ساده‌ترین مدل ثبت شرکت در هند است. البته باید اشاره کرد که شعبه کمپانی تنها مجاز به انجام کارهایی مثل ارائه پشتیبانی به مشتریان و تحقیقات بازار خواهد بود.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت در هند

  • کپی پاسپورت شرکا
  • انتخاب موضوع فعالیت مجموعه
  • انتخاب اعضای هیئت‌مدیره
  • انتخاب نام شرکت (انگلیسی یا هندی)
  • تکمیل فرم اطلاعات ضروری

 

مراحل ثبت شرکت در هند

ثبت شرکت در هندوستان علاوه بر تخصص به تجربه نیاز دارد. وکلای حرفه‌ای و بین‌المللی موسسه‌ی آسان‌ثبت راهنمایان خوبی برای طی کردن این مسیر هستند. روند قانونی تاسیس شرکت در هند به این ترتیب است:

  • نام‌گذاری شرکت و تعیین نوع کمپانی با در نظر گرفتن قوانین بین‌المللی و هنجارهای فرهنگی کشور مقصد
  • تنظیم اسناد و مدارک لازم برای تاسیس کمپانی
  • ارسال مدارک و اسناد و پر کردن تقاضانامه ثبت شرکت در هند
  • باز کردن حساب بانکی و واریز حداقل سرمایه مورد نیاز برای تاسیس شرکت با توجه به نوع کمپانی
  • دریافت مجوزها و تاییدیه‌های لازم بسته به نوع فعالیت مجموعه از نهادهای محلی و دولتی

 

هزینه ثبت شرکت در هند

هزینه تاسیس شرکت در هند به نوع کمپانی، سرمایه اولیه و تعداد شرکا بستگی دارد و از مبلغی نزدیک به ده هزار روپیه شروع می‌شود. توجه به این موضوع بسیار مهم است که می‌توان بخشی از سرمایه اولیه را از طریق وام‌های بانکی تامین کرد. تحت شرایطی ویژه، پرداخت این مبلغ در طول چند سال نیز امکان‌پذیر است. ثبات اقتصادی این کشور موجب شده است که محاسبه هزینه‌ها بدون نوسان باشد و متقاضیان بتوانند به راحتی شرایط تشکیل شرکت در هندوستان را بسنجند.

 

»»» تعرفه و هزینه ثبت انواع شرکت تجاری

مدت زمان ثبت شرکت در هند

ثبت شرکت در هند بین دو هفته تا یک ماه زمان خواهد برد. کوتاه یا طولانی بودن این بازه منوط به مدت زمانی است که برای تایید مدارک ارائه‌شده طی خواهد شد. گفتنی است که پرداخت مبلغ اضافی هیچ تاثیری در سریع‌تر طی شدن این روند قانونی و کاهش مدت زمان ثبت شرکت در هندوستان ندارد.

 

سامانه ثبت شرکت سهامی خاص سهامی عام آسان ثبت مسئولیت محدود

 


✅ FAQ: Company Registration in India

 

تاسیس شرکت در هند چه مزیت‌هایی دارد؟

✔️ دولت این کشور حمایت زیادی از کسب‌وکارهای گوناگون می‌کند. نیروی کار ارزان و امکان تجارت آزاد بین‌المللی مهم‌ترین دلایل ثبت شرکت در هند هستند.

ثبت شرکت در هند چقدر طول می‌کشد؟

✔️ ثبت شرکت در هند بین دو هفته تا یک ماه زمان می‌برد.

حداقل سرمایه برای تاسیس شرکت در هند چقدر است؟

✔️ حداقل سرمایه اولیه برای راه‌اندازی شرکت در کشور هند ده هزار روپیه است.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در هند چیست؟

✔️ کپی مدارک شناسایی تمامی اعضا (گذرنامه معتبر)، اساسنامه شرکت، فرم درخواست تاسیس کمپانی و گواهی بانکی سپرده سرمایه مجموعه مهم‌ترین مدارک ثبت شرکت در هند هستند.

تاسیس شرکت در هند چقدر هزینه دارد؟

✔️ این هزینه‌ها به نوع کمپانی، سرمایه اولیه و تعداد شرکا بستگی دارد. توجه به این موضوع بسیار مهم است که می‌توان بخشی از هزینه ثبت شرکت در هند را از طریق وام‌های بانکی و جذب سرمایه‌گذاران بین‌المللی تامین کرد.

ثبت شرکت در بمبئی به چه ترتیب است؟

✔️ نحوه ثبت شرکت در هندوستان در تمام مناطق آن یکسان است. برای تاسیس شرکت در بمبئی کافی است نوع کمپانی خود را انتخاب کنید و مدارک مورد نیاز جهت تشکیل آن را فراهم نمایید.

آیا با ثبت شرکت می‌توان تابعیت هند را گرفت؟

✔️ بله. یکی از راه‌های دریافت اقامت هند، ثبت شرکت در این کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *